horsewoman-2711276_1920

Fysisk smärta & händelser i livet hänger ihop

En kall mörk tidig vintermorgon sitter jag redo att förbereda ett telefonsamtal jag ska ha med en klient som sökte min vägledning. Jag får dock starkt till mig att meditera innan samtalet. Jag sms-ar klienten att jag ringer hen 5 minuter senare än planerad. Det godkänns.

En kall mörk tidig vintermorgon sitter jag redo att förbereda ett telefonsamtal jag ska ha med en klient som sökte min vägledning. Jag får dock starkt till mig att meditera innan samtalet. Jag sms-ar klienten att jag ringer hen 5 minuter senare än planerad. Det godkänns. Personen är ungefär 50 år och har sedan 7 år tillbaka ont i högerarmen, efter en hästolycka för sju år sedan. Hen kan inte använda den armen lika fritt som den friska armen. Det upplevs som en stark begränsad rörelseförmåga.
Egentligen skulle vi haft ett samtal om livssituationen, men direkt när jag ringer upp klienten, säger jag att det var någonting annat som behövde dealas med. Det kom till mig i meditationen. Kunden tycker det är en bra idé och jag vägleder hen enligt Xin Ping metoden.

Xin Ping är kinesiskt och står för fred i hjärtat, fred i sinnet. Det är en specifik sofistikerad gammal teknik som härstammar från den Traditionella Kinesiska Medicinen. När jag använder mig av den vägleder jag min klient med en kombination av Qi Gong rörelse och meditation där vi strävar efter peace of mind, eller fred i sinnet. Vi letar efter ett ”frö” som såddes någon gång i den personens liv av en anledning, oftast en händelse som skedde tidigare i livet men i den aktuella stunden har hunnit växa ut till ”ogräs”. Hela tiden är jag som terapeut fullständigt närvarande och kopplar upp min stark utvecklade intuition. När vi jobbar i det tillståndet, sänder vi ut frekvenser eller energi. Jag fångar upp det som sänds ut och kan även förnimma i min egen kropp vart problemet sitter. Oftast är problemet mentalt, kopplad till ett ställe i kroppen som har hamnat i obalans. Vi går tillsammans in i berättelsen och ändrar om historian sedan för att åstadkomma lindring av symptom och sinnesfred.

Klientens historia:
En traumatisk olycka skedde med min klient och sin häst strax intill stallen. De skulle ut och rida men av en anledning förberedde min klient inte hästen som hen brukade göra och ville hoppa upp på ryggen utan sadel. Hästen skrämdes, stegrade och min klient ramlade av. Hen bröt armen mycket illa, båda ben i armen var sönder. Den ena brutna benet i armen slet av ett fäste. Min klient hann på något sätt tillbaka till stallen och ringde 112 innan hen svimmade. Trots att det var tydligt att någonting allvarligt hade hänt fick min klient ingen hjälp av personen som äger gården när hen ropade om hjälp. När personen såg ambulanspersonalen köra upp på gården hämtades en smutsig filt och lades över min klient. Förutom att det var en mycket hemskt trauma, kände min klient sig väldigt utsatt och ensamt.

I vägledningen bad jag min klient att gå tillbaka till olyckan i minnet. Hen gjorde det, kom i kontakt med hens känslor och berättade att det kändes väldigt jobbigt. Det uppstod mycket smärta i armen. Jag föreslog att transformera berättelsen. Vi stannade i den avslappnade tillståndet. Följande anteckning gjorde jag:

Klienten  känner sig begränsad i rörelsefriheten i armen. Jag ser att X. vill vara fri. Utan tyglar, med vinden i håren. X. får gå tillbaka till ögonblicket hen skulle börja rida. Istället av att X. trillar från hästen, börjar de sin ridtur. Genom skogen, utan sadel, helt fritt. X. känner att kraften fyller hela kroppen, hen njuter av ridturen och blir hel. Glädjen som hen saknat så länge sipprar in och jag ber X. att fylla hela bröstkorgen , lungorna, hjärtat med glädjekänslan. Jag ber X. att ta tillbaka sin kraft i armen. X. är inte begränsad, behöver inte hålla någon på distans för att försvara sig. Handlingsförlamningen är borta. Hen kan ta egna initiativ och sätta gränser. X. känner att det fungerar. Efter ett tag rider de tillbaka till stallet. X. tackar hästen för turen och vi avslutar Xin Ping sessionen. X. känner sig väldigt fridfullt, och faktiskt rörd.

Senare på dagen skickar jag ett kort sms och frågar hur resten av dagen hade gått. X. hade haft två tuffa möten på jobbet som gick förvånansvärt lätta. Hen fick igenom det hen önskade. På spinning träning var det första gången att armen inte gjorde ont. Två dagar senare får jag ett sms: ” Hej Francis! Ville bara berätta att det skett ett litet mirakel här. Min arm, som gjort ont varje dag i snart 7 år, känns plötsligt som den oskadade armen. Så tack!!!” X.

Med den här berättelsen ser vi att vi kan ändra fysiskt smärta och långvariga begränsningar till frihet av rörelse och smärtfritt tillvaro.

Varje session är unikt. Varje person har sin egen berättelse. Jag kan aldrig förutspå vad som kommer att sägas, eller vad som kommer att upplevas. Det sker i stunden, i sessionen, där du och jag skapar nya förutsättningen när vi uppnår peace of mind eller sinnesfred. Jag har sett att smärtor försvinner, muskelknutor lösas upp, gammal sorg tas bort, m.m. Kunskapen och tekniken att kunna jobba så här fick jag genom att gå Xin Ping utbildning i ett år, varje månad tre dagar från tidiga morgnar till sena kvällar. Vi fick hela tiden lära, lyssna och jobba praktiskt med oss själva. Jag har själv blivit av med en ondskefull urinvägsinfektion (som inte ville ge med sig trots insatser) tack vare min mästare som använde mig i klassen som exempel. I kort tid hade jag fått urinvägsinfektion två gånger, med 5-6 veckor mellanrum. Efter min session i klassen har jag inte fått tillbaka urinvägsinfektionen.

Varmt välkommen att boka in din egen personliga session där du får professionell vägledning för att lösa upp fysiska obalans orsakat av händelser tidigare i livet.
Det är en resa in i dig själv som du kommer att bli förvånad över.

Vill du boka tid med mig? Tryck här

Share this post

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email